Onze producten

Koffie

Elke ‘Vicariskoffie’ is speciaal voor ons (en dus ook voor U) gemelangeerd en ook alleen bij ons verkrijgbaar. U kunt kiezen uit vier verschillende smaken.


Vicaris Presto, Brazilië (zoet) en Costa Rica (choco-bitter)
Italiaanse smaakbeleving met een vleugje chocoladesmaak. Perfect voor een Espresso en Ristretto en uiteraard een heerlijke Cappuccino. Deze topmelange is 100% arabica en is medium gebrand. Deze koffie is qua smaak volledig in balans.

Vicaris Roma, Brazilië (zoet)
Een topkoffie van hoogwaardige arabicabonen die lekker doordrinkt. De crémelaag van Roma behoudt de smaaksensatie met een lichte afdronk.

Vicaris Ethiopië, Brazilië en Ethiopië
De Ethiopië is de perfecte melange na een heerlijk diner. Het vleugje top-robusta zorgt voor een 
donkere crémelaag en geeft die heerlijke bitterheid. Tevens geeft de Ethiopië een heerlijke smaak aan Cappuccino en Latte Macchiatto.

Vicaris Java, Java (zacht/zoet)
De Java is een geweldige koffie, de kwaliteit van deze Javaanse arabica bonen is ongeëvenaard. 
Een lichte branding met een heerlijke smaak voor de hele dag. Java is echt voor de liefhebber en kenner van pure smaak.

Mocca ‘d Or
Naast onze eigen koffie kunt u bij ons terecht voor de cafeïnevrije koffie van Mocca d’Or. De 
cafeïne uit deze koffie wordt onttrokken met behulp van stoom, dus zonder gebruik te maken van chemicaliën. Een biologische decafé dus.

Thee

Thee is ‘hot’ en niet alleen omdat deze heet wordt opgeschonken. Doordat er steeds meer melanges en soorten met toegevoegde smaak zijn gekomen heeft thee sterk aan populariteit gewonnen.

Naast allerlei melanges en soorten met een toegevoegde smaak kent thee ook veel soorten. De bekendste zijn; Engelse thee (een melange van zwarte thee), Ceylonthee (afkomstig uit Ceylon, tegenwoordig Sri Lanka), Earl Grey (mengsel van zwarte thee met een tropische vrucht) en Assamthee (afkomstig uit Assam, India). Vicaris heeft voor U ruim 40 kwaliteitssoorten geselecteerd zodat uw smaak er niet alleen altijd bij zal zijn maar U ook over de ingrediënten beschikt voor een succesvolle High Tea.

&zo

‘Lekker eigenwijs’ zo zou je de keur van onze, aan koffie en thee verwante artikelen, kunnen noemen. We kopen alleen in wat we zelf mooi vinden. Soms klassiek, vaak verrassend, maar altijd van topkwaliteit. Dus geschikt voor uzelf maar zeker ook voor een origineel cadeau.

Zo kunt u bij ons terecht voor prachtige serviezen uit de koffie & thee collectie van het duitse topmerk ASA, maar ook voor hun Crazy Mugs in alle kleuren en maten. We zijn gevallen voor de schitterende collectie theepotten van Bredemeijer.

Uiteraard hebben we een keur aan Tea for One sets, theeglazen (zowel enkel- als dubbelwandig), dienbladen etc.

Naast onze vaste collectie zijn we steeds op zoek naar nieuwe dingen die wij mooi vinden en waarvan wij hopen dat u dat ook zult vinden.

Kom dus regelmatig een kijkje nemen en laat ons weten of u net zo enthousiast bent als wij.

Enne …… uiteraard staat de koffie klaar.

Volautomatische koffiemachines van Nivona

Omdat wij u alleen het allerbeste willen bieden hebben wij gekozen voor Nivona. Met de apparaten van Nivona is het zetten van koffie een genoegen. De koffiemachines van Nivona worden door onafhankelijke testers als uitstekend aangemerkt. De testresultaten van de Frankfurter Zeitung en Markt Intern (hyperlinks te vinden op de site van Koffiehuis De Vicaris) zijn hiervan enkele voorbeelden.

Prachtig design, Zwitserse kwaliteit, gemakkelijke bediening en gemakkelijk schoon te maken. Op deze wijze zet U op spelende wijze koffie zoals: Espresso, Cappuccino, Latte Macchiato en andere specialiteiten). Zie voor uitgebreide informatie www.nivona.nl.

In onze winkel vertellen wij u er graag meer over maar willen wij u vooral de kwaliteit laten proeven.

Facebooktwittergoogle_pluspinteresttumblrmailFacebooktwittergoogle_pluspinteresttumblrmail